Blogi

 

MIETITKÖ HÄÄPUKUJEN SOVITUSTA ?

Ole mieluummin ajoissa kuin myöhässä . Hääpukujen tilausajat yllättävät joka viikko jonkun morsiamen. Tilausajat liikkuvat 5-8 kuukauden kieppeillä riippuen puvusta. Lisäksi tarvitaan korjausaikaa puvun viimeistelyyn. Toki kaikki mallipukumme ovat myytävänä suoraan tangosta , jos ei ole aikaa odotella tilauspukuja.

 Kyllä , sovitukseen voi siis tulla  jo 10 -12 kk ennen hääpäivää. Ja etenkin silloin , jos mieleinen hääpukumalli on iskenyt silmään sivujemme kuvagalleriassa.  Valikoima elää hieman koko ajan , joten jos näkee mieleisen puvun sivuillamme , ei sitä ehkä olekaan sovitettavissa enää puolen vuoden päästä.

Varaa sovitusaika :  Varattavissa on tunnin tai puolentoista tunnin sovitusajat. Etenkin pitkämatkalaisten kannattaa miettiä pidempää sovitusaikaa. 

Tutustu valikoimaamme kuvagalleriassa. Kirjoita mieleisiä pukujen nimiä ylös.

Mieti budjettia.  Jos sinulla on tiukka budjetti , muista kertoa se.  Myyjämme saattaa antaa hyviä tarjouksia poistuneista malleista. Jos mieleinen puku löytyy/tilataan , tilauspuvusta maksetaan aluksi reilu puolet ja ennen korjaamista puku täytyy olla kokonaan maksettu. 

Tule sovitukseen puhtaana ja ilman hajuvettä jottei hajut tartu pukuihimme.

Neljälle makutuomarille on varattu istuinpaikat. WC on käytettävissä. Sovitustilamme on myös ilmastoitu , joten kesälläkin sovitus on miellyttävää.  Sovituksessa on vain yksi morsian kerrallaan !!   Tervetuloa !

 

 

MIETITKÖ HÄÄPUKUJEMME MALLIKAPPALEIDEN SOPIVUUTTA ITSELLESI  ?

Mallipukuja on useinmiten vain yksi koko per malli. Harmittavaista kyllä , et pääse sovittamaan kaikkia omassa koossasi. Isoin valikoima löytyy koossa 38. Pienimmille morsiamille pystymme kyllä puvut kiinnittelemään nipsuilla oikean näköisiksi.

Koon 40-42 morsiamet usein pelkäävät , etteivät  he mahdu sovituspukuihin. Meiltä kyllä löytyy monta pukumallia koossa 40,42.44,  Onneksi yllätys on positiivinen kun saamme pukuja päälle.  Pienin valikoima on kokoja 46,48,50,52, mutta niitäkin löytyy.

Olemme nyt lisänneet kuvagalleriaan hääpukujen kohdalle myös koot , jotta se rohkaisisi tulemaan sovitukseen . Käyttämämme kokonumerot ovat kotimaisia , ei valmistajien kokoja, koska ne vaihtelevat niin suuresti.

 

 

 

 

UUTTA VUODELLE 2017  !!

Maggie Sotteron tyttären nimeä kantava mallisto Rebecca Ingram  ! 

 

  

 

Miksi Maggie Sottero:

Minulta kysytään usein tuo otsikon kysymys. Miksi olen keskittynyt valikoimassani pääosin tuohon yhteen hääpukumerkkiin?

    Olen myynyt hääpukuja jo 20 vuotta. Olen kokeillut kymmenittäin eri valmistajien mallistoja. Valmistajissa on hyviä sekä huonoja, ja jopa hyvin huonoja! Esimerkki tuosta viimeisestä on eräs firma, josta tilasin kymmenen erilaista hääpukua kokeeksi. Juu, ja mitä sain? Sain kymmenen erilaista ongelmaa. (Väärä väri, väärä koko, väärä hinta, väärä toimitusaika, väärä laskutusaika jne. jne...)

     Morsianta tietysti kiinnostaa pääasiassa vain se, että puku on upea ja sopii täydellisesti omaan vartaloon. Kauppiaalle merkitsee tuon edellisen lisäksi myös se, että toimittajaan voisi luottaa niin, että morsiamet saavat oikeat pukunsa oikeaan aikaan! 

     Sen lisäksi Sotteron puvut ovat kertakaikkisen upeita! Se, miten puvut myötäilevät vartaloa ja korostavat kehon parhaita puolia on se MAGGIE MAGIC! 

     Sottero esittelee uuden mallistonsa keväällä ja syksyllä Englannissa. Tilaisuus on aina suljettujen ovien takana ja sisäänpääsy vain kutsulla. Maggie Sottero on perustettu Australiassa , vaiikkakin nykyinen omituspohja on Amerikkalainen. Sotteron perustaja Margaret Lesley lähti aviomiehensä kanssa Amerikkaan toteuttamaan suurta unelmaa. Unelma todella toteutui !! Malliston suunnittelutoimistoista toinen on edelleen Australian Sydneyssä ja toinen Utahin Salt Lake Cityssä. Kovin on siis globaali firma.

     Hinnaltaan puvut eivät ehkä ole halvimpia, (keskihinta 1500€) monet kuitenkin ovat valmiita maksamaan, kunhan tuote on hintansa veroinen.

    2016  otin ensimmäisen kerran Maggie Sotteron vielä ylellisemmän sisarmalliston, Sottero and Midgleyn, pukuja. Näitä pukuja ei siis saa muualta Suomesta, joten jos olet yksilöllisen hääpuvun hakija, tämä saattaa olla sinun juttusi. 

    Sottero and Midgley-mallisto palkittiin Lontoossa vuoden 2016 alussa: Best wedding designer of the year ja 2017 vuoden alussa Best designer collection of the year !

    Maggie Sotteron mallisto on kerännyt hirmu kasan palkintoja eri vuosilta. Malliston upeus on siis huomattu ! 

    Paras osa tätä työtä on morsian, joka löytää oman pukunsa. Se hetki on aina taianomainen.

   Suurkiitos kaikille asiakkailleni ympäri Suomen, (siis kirjaimellisesti, Rovaniemeä myöten!) että haluatte nähdä vaivan ja tulla Turkuun Sottero-ostoksille!

-Pirjo